Je kunt je nog voor 31 oktober inschrijven voor MediaMasters 2012, de media-ervaring voor groep 7 en 8. Tijdens de Week van de Mediawijsheid (23 “ 30 november 2012) komen leerlingen voor een spannende missie te staan: red de redactie! Ze moeten overleggen, samenwerken, media maken en interpreteren. Al meer dan 1000 klassen hebben zich aangemeld.

Over MediaMasters

MediaMasters is een initiatief van Mediawijzer.net om meer aandacht te geven aan mediawijsheid in het onderwijs. MediaMasters is onafhankelijk van niveau, voorkennis en achtergrond van alle leerlingen te spelen. MediaMasters kost gedurende de Week van de Mediawijsheid slechts 1 uur per dag en vereist een digibord. Deelname is gratis.

Ga naar Mediamasters2012.nl en meld je klas nog voor 31 oktober aan!

VorigeKom naar de Autumnschool over Gepersonaliseerd onderwijs
VolgendeWorden prive activiteiten minder leuk door er leerdoelen aan te koppelen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter