Jongeren Media Battle en Masterclass Mediawijsheid

Hoe mediawijs zijn jongeren nou echt en welke rol kun jij als docent daar in spelen? Om daar achter te komen organiseert Mediawijzer.net de Jongeren Media Battle voor de onderbouw van het vmbo en voor vmbo-docenten de Masterclass Mediawijsheid. Het debat en de masterclass vinden plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op 23 november 2012.

Jongeren Media Battle

Hoe kritisch zijn jongeren nou zelf op media en wat vinden ze van hun eigen mediagedrag? Ze krijgen het woord tijdens de Week van de Mediawijsheid met 'De Jongeren Media Battle'. In het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid debatteren jongeren van de 1e en 2e klas van het vmbo met elkaar. Ze leren mediawijsheid vanuit verschillende perspectieven te bekijken doordat ze zowel voor- als tegenargumenten moeten bedenken. Voorafgaand aan het debat krijgen alle deelnemers een debatworkshop zodat ze goed zijn voorbereid.

Lees meer over Jongeren Media Battle en Masterclass Mediawijsheid

VorigeHet Internet der Dingen in het onderwijs Experiment History of Objects
VolgendeElke leerling oefent op zijn eigen niveau
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter