Op 26 november 2012 van 14:00-17:00 organiseert de PO-Raad de eerste Kennisgroep PO in Utrecht (Domstad) voor de leden van de PO-Raad. Zowel bestuurders, directeuren als PO-medewerkers van organisaties die lid zijn van de PO-Raad zijn van harte welkom op de bijeenkomsten van de kennisgroep. Doel van de bijeenkomsten van de kennisgroep is om stil te staan bij de uitvoeringspraktijk. U kunt zich aanmelden via dit webformulier. De agenda wordt momenteel vormgegeven. Na aanmelding wordt u hierover op de hoogte gehouden.

Trefwoorden:

Werkgeverszaken, Vereniging

Relevante links: Naar aanmeldingsformulierNetwerken en kennisgroepen van de PO-Raad

VorigeHackathon gamification 3 ideeen om praktische schoolproblemen op te lossen
VolgendeHet Internet der Dingen in het onderwijs Experiment History of Objects
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter