Voor iedereen die schrijven leuk vindt en tussen de 15 en 24 jaar is start er een nieuwe editie van schrijfwedstrijd Write Now!. Met voorrondes door heel Nederland, Vlaanderen en zelfs in Suriname is Write Now! dé wedstrijd om je talent te testen. Tijdens een groots finaleweekend op 16 en 17 juni in Rotterdam besluit een vakjury welke jonge schrijver de hoofdprijs in de wacht sleept: een MacBook, een masterclass van een gerenommeerde uitgeverij, een blog-contract bij Spunk.nl en optredens bij o.a. de Geen Daden Maar Woorden Festivals en Wintertuinfestival.

Write Now! bewijst keer op keer een kweekvijver te zijn van jong talent. Maartje Wortel, Ernest van der Kwast en Raoul de Jong zijn voorbeelden van successen. Denk jij hen van de schrijftroon te kunnen stoten? Schrijf je dan in en wie weet staan de uitgeverijen straks ook voor jou in de rij en hangen lezers aan je lippen!

Meedoen kan tot en met 1 april 2012: stuur je geschreven verhaal, gedicht, raptekst, of wat je maar kunt verzinnen in via Writenow.nu of ga naar: Facebook.com/schrijfwedstrijdWriteNow

VorigePolitieke Barometer Onderwijs geen enkel draagvlak meer voor Van Bijsterveldt
Volgende10 jaar erfgoededucatie in ZH congres op 21 maart
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter