Middelbare school Almere onderscheiden

In Almere is een middelbare school onderscheiden met het keurmerk 'Sportactieve School', zo meldt Omroep Flevoland.
Gisteren overhandigde de Koninklijke Vereniging van Leraren Lichamelijke Opvoeding het certificaat aan de directie van het Baken Stad College in Almere. Voor een periode van drie jaar mag de school zich een sportactieve school noemen.

Dit keurmerk wordt toegekend aan scholen die de leerlingen een uitdagend beweeg- en sportprogramma bieden. De school in Almere heeft een goedbezette gymnastiekafdeling die aandacht heeft voor de zwakkere sporter en talloze toernooien en naschoolse sportactiviteiten voor de leerlingen organiseert.

Nationale Onderwijsgids

VorigeEngels op de basisschool
VolgendeExpositie starterswoning voor de toekomst
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter