De Hogeschool Zeeland (HZ) in Vlissingen ontvangt vandaag leerlingen van een aantal Zeeuwse basisscholen voor een voorlichting over het belang van het vak Engels, zo meldt Omroep Zeeland.
Kenniscentrum Earlybird, een schoolvereniging uit Vlissingen, zal vandaag de voorlichting over het belang van Engelse les verzorgen. Volgens Earlybird kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen met het vak.

Al geruime tijd wordt Engels aan de allerjongsten gedoceerd op de basisschool van de schoolvereniging. Volgens adjunct-directeur Guido van der Broeke wordt deze studielast juist als zeer positief ervaren door zowel de kinderen als de leerkrachten.

Nationale Onderwijsgids

VorigeHet brein en leren
VolgendeMiddelbare school Almere onderscheiden
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter