1 februari Open huis aan ROC Nova College

Op woensdag 1 februari van 18.00-21.00 uur houdt het ROC Nova College open huis voor nagenoeg alle opleidingen op de locaties in Amstelveen (alleen vavo), Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp en IJmuiden, zo meldt Vandaag.nl. Tijdens de open dag gaat de aandacht in het bijzonder uit naar het brede opleidingsaanbod en de juiste beroepshouding.
Het Nova College biedt middelbare beroepsopleidingen Economie, Techniek en Zorg Welzijn aan, maar ook vmbo-tl-opleidingen, havo en vwo (vavo) en voor volwassenen cursussen inburgering, taal en rekenen. Op het Nova College wordt de cursist meer dan alleen een beroep geleerd. Behalve de nodige kennis en vaardigheden gaat de aandacht ook uit naar de juiste mentaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens het Open huis kunnen bezoekers desgevraagd informatie en persoonlijk advies krijgen van docenten, stagebedrijven en cursisten. Hiermee tracht het RC Nova College een compleet beeld te schetsen hoe het is om een opleiding te volgen op deze school.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBasisschool Groningen ontruimd na vreemde lucht
VolgendeToolbox toetsingskader verantwoording financiele positie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter