Winnaars mediawijsheidtipswedstrijd bekend

We waren blij verrast met de vele mooie inzendingen die naar aanleiding van onze oproep voor mediawijsheidtips bij de webredactie binnenkwamen. Vandaag maken we de winnaars van deze wedstrijd bekend en we hopen dat alle inzendingen jou kunnen inspireren om in de klas met mediawijsheid aan de slag te gaan!

Winnaars

Andre Gilara van de Anninkschool uit Hengelo wint de eerste prijs met zijn mediawijsheidtip: een Yurls-pagina, gevuld met handige mediawijsheidlinks en tips. Met deze tip wint hij voor zijn klas een schoolreisje naar Beeld en Geluid.

De gedeelde 2e prijs “ een pakket werkboekjes uit de serie 'Denkwerk' van ThiemeMeulenhof “ gaat naar Rini Jansen (De Biezenkamp uit Beek-Ubbergen) met zijn TV-kijkopdracht en Ewoud Verbakel (Dr. A. van Voorthuysenschool uit Rotterdam) voor het zelfgemaakte schooljournaal.

De jury was blij verrast met alle mooie inzendingen. We bedanken iedereen voor hun deelname. Bekijk hier alle ingezonden mediawijsheidtips op een rij.

Vorige19 lestips voor de winter
VolgendeOnderhandelaarsakkoord gevolgen bezuiniging Passend onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter