Bericht ontvangen van www.ckplus.nl

De eerste en enige landelijke Cultuur en Onderwijsbeurs in Nederland!

Op 20 en 21 januari 2012 zal in de Jaarbeurs Utrecht de eerste editie van de landelijke Cultuur en Onderwijs Beurs plaatsvinden(CEOB).

De Cultuur en Onderwijs Beurs is een vakbeurs voor uiteenlopende aanbieders van cultuur om te laten zien en te vertellen wat zij kunnen betekenen voor het onderwijs. Het is de enige vakbeurs in Nederland waar cultuur en onderwijs elkaar ontmoeten. Er zal een doorlopend programma zijn met presentaties, workshops en optredens in de workshopruimten en theaterzalen.

Doel CEOB
Het doel van de beurs is om cultuureducatie in Nederland onder de aandacht te brengen van het complete basisonderwijs, voortgezet onderwijs, lokale en provinciale cultuurinstanties en de Nederlandse gemeentes. De organisatoren van de beurs vinden het heel belangrijk dat kinderen al jong met cultuur in aanraking komen. Bovendien willen zij een podium bieden voor beginnende en gevestigde aanbieders van cultuur.

Deelnemende organisaties
Organisaties als Archeon, Cultureel Jeugd Paspoort, Fonds voor Cultuurparticipatie, Scapinoballet, Museumgroep Leiden, Movies that Matter, Muziekgebouw aan het IJ, Space Expo, Museumgroep Utrecht, Madame Tussauds, Earz, Theaterinstituut Nederland, Cinekid, Zuiderzeemuseum, Aviodrome, impresariaat Kleinkunstig,impresariaat Uit de kunst en vele kleine en middelgrote kunstaanbieders hebben een stand gereserveerd bij deze beurs.
We hebben op dit moment al 250 organisaties die (gedeelde) standruimte hebben. Daarnaast hebben nu al 2000 bezoekers toegezegd een bezoek aan de beurs te zullen brengen. Dus naast het beursbezoek is het ook een ideale mogelijkheid uw collega's uit het veld te ontmoeten.

Kaarten kosten 12,50 per dag. Speciaal voor u is er de aanbieding dat u zich gratis kunnen aanmelden met de code juf2011
Bestel op http://www.ckplus.nl/ceob.html uw (gratis) toegangskaarten met de code JUF2011

VorigeLeerlingen Maarssen maken nieuwe start
VolgendeEuropa Kinderhulp dringend op zoek naar nieuwe gastouders voor vakantiekinderen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter