Leerlingen van de failliet verklaarde basisschool De Regenboog in Maarssen zijn vandaag begonnen op hun nieuwe school 't Bontenest. De school is op dezelfde vertrouwde locatie, maar er zijn veel nieuwe leraren aangesteld, zo meldt RTV Utrecht.

De 166 kinderen zijn overgenomen door een andere basisschool die bovendien een heel nieuw lerarenteam heeft samengesteld. Slechts drie leraren en een overblijfcordinator van de oorspronkelijk twintig medewerkers van De Regenboog hebben hun baan kunnen behouden. De directie van de nieuwe school hoopt dat de rust onder ouders en kinderen snel terugkeert.

De Regenboog kwam in financieel zwaar weer door toedoen van de vroegere directie. Toch bleven de onderwijsresultaten goed.

Nationale Onderwijsgids

VorigeHoofdkantoor ROC Zeeland voortaan in Terneuzen
VolgendeCultuur en Onderwijsbeurs in Nederland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter