Ontdek de held in jezelf op het Kinderboekenland

Van 5 t/m 15 oktober 2011 vindt de Kinderboekenweek plaats. Heldenmoed staat dit jaar centraal. Kennisnet speelt met het Kinderboekenland in op de Kinderboekenweek en dit thema. Op deze website willen wij kinderen niet alleen enthousiasmeren om meer te gaan lezen, maar we willen ze tegelijkertijd mediawijs maken.

Wat kun je doen op het Kinderboekenland?

Op het Kinderboekenland kunnen kinderen educatieve spellen spelen en een geheime code ontrafelen, waarmee ze een interactief verhaal ontdekken waarin zij zelf de hoofdrol spelen! Bekende kinderboekenschrijvers, zoals Paul van Loon, geven schrijftips, kinderen kunnen meedoen aan een schrijfwedstrijd en je kunt ook ontdekken wat voor superheld jij zelf bent.

Bezoek het Kinderboekenland via kinderboekenland.kennisnet.nl

Lees of download meer informatie over het Kinderboekenland

VorigeTerug van weggeweest
VolgendeSchoolbesturen geven ernstig signaal over tekorten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter