Lespakket Diploma Veilig Internet vernieuwd

Een belangrijk onderdeel van mediawijsheid is hoe kinderen op een verantwoorde manier om kunnen gaan met internet. Kennisnet stelt daarom het lespakket Diploma Veilig Internet gratis beschikbaar voor de groepen 5 tot en met 8. Om meer in te spelen op actuele ontwikkelingen en beter aan te sluiten op de dagelijkse lespraktijk, is het lespakket vernieuwd.

Vernieuwingen Diploma Veilig Internet

Het onlangs vernieuwde lespakket speelt nu nog meer in op actuele ontwikkelingen en sluit nu beter aan bij de dagelijkse lespraktijk. Naast inhoudelijke wijzigingen aan het lesboek en de werkbladen zijn ook de papieren en digitale eindtoets aangepast. Tot slot zijn er voor enkele hoofdstukken digibordlessen beschikbaar. Het lespakket is gratis te downloaden op de site van Diploma Veilig Internet.

Download het lespakket Diploma Veilig Internet

VorigeEngels leren
VolgendeCDA wil doordecentralisatie huisvesting
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter