Wij nodigen u van harte uit voor de opening van het nieuwe schooljaar 2011-2012 voor het primair onderwijs op dinsdag 30 augustus.
Wij hebben professor Micha de Winter bereid gevonden om als gastspreker in te gaan op het thema ouderbetrokkenheid: hoe kunnen ouders en school samenspelen in het belang van hun kind respectievelijk de leerling. Daarna kunt u deelnemen aan de discussie over dit onderwerp.
Het programma begint om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) en vindt plaats bij Hogeschool Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht.
Het aantal plaatsen in de zaal is beperkt, dus wees er snel bij. Naar aanmeldformulier
Afscheid René van HartenVanaf 16.00 uur is er tevens gelegenheid om afscheid te nemen van René van Harten als bestuurslid van de PO-Raad. Wij wensen hem veel succes als algemeen directeur van de stichting Lek en IJssel te IJsselstein. In die functie zullen we René met genoegen verwelkomen als lid van de PO-Raad.

VorigeMeer ruimte voor sport en bewegen in de buurt
VolgendeTekort levensbeschouwelijke docenten openbare scholen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter