Wat kan wereldburgerschap voor mijn school betekenen? Hoe kan ik leren van collega's en ervaringen uitwisselen?

Bent u op zoek naar meer inzicht en inspiratie op het gebied van (wereld)burgerschap en internationalisering op school? Werkt u aan het vergroten van betrokkenheid bij mondiale vraagstukken in het onderwijs en blijft u graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen, vernieuwende methodieken en praktijkervaringen op dit gebied?

Op deze en andere onderwijsvragen wil NCDO een antwoord bieden door een op maat trainings- en adviestraject met u te organiseren in het schooljaar 2011-2012. Een leertraject voor docenten en aanbieders van onderwijsmateriaal die samen meer resultaat willen behalen op wereldburgerschap in het onderwijs.

Stuur voor maandag 5 september 2011 een mail naar j.v.d.zant@ncdo.nl als u geïnteresseerd bent in dit leertraject waarin u een brug leert slaan tussen burgerschap en internationalisering. Geef daarin aan wat uw specifieke leervraag is met betrekking tot het verankeren van wereldburgerschap in het onderwijs. Op basis van de belangrijkste leervragen die wij terugkrijgen, ontwerpen wij dan een uniek trainings- en adviestraject dat u makkelijk kunt combineren met uw werk in het onderwijs. En uiteraard kunt ook altijd voor persoonlijk advies bij ons terecht!

Kijk voor meer informatie over wereldburgerschap in het onderwijs op www.wereldburgerschap.nl

VorigeELD Elektronisch Leerdossier een stap dichterbij
VolgendeWethouders regio Den Haag in actie tegen schooluitval
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter