De wethouders van Den Haag, Wassenaar, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg zullen morgen de aftrap van de actieweek tegen voortijdig schoolverlaters verzorgen. Dit gebeurt bij het ROC Mondriaan aan het Leeghwaterplein in Den Haag, zo meldt West Online.

De aftrap is tijdens een bijeenkomst met onder andere leerplichtambtenaren en loopbaanadviseurs die bij de actieweek betrokken zijn. In het middelbaar beroepsonderwijs wordt in onze regio volgende week een actieweek gehouden tegen voortijdig schoolverlaten. Leerlingen die niet op hun mbo-opleiding zijn verschenen worden thuis opgezocht.

Jongeren die zich nog niet hebben ingeschreven voor een opleiding, worden persoonlijk benaderd. Dit om ervoor te zorgen dat zij zich alsnog voor 1 oktober kunnen inschrijven.

Nationale Onderwijsgids

VorigeHoe krijg ik wereldburgerschap in mijn onderwijs
VolgendeAmsterdamse basisscholen in problemen door korten ID baan
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter