Stuur een bewerkte zomerfoto in en win

Op het mediawijsland van kids.kennisnet.nl kunnen kinderen meedoen aan een fotowedstrijd. Ze worden gevraagd om een vakantiefoto van zichzelf op een gekke, grappige en zomerse manier digitaal te bewerken en op te sturen. Zo maken ze kans op een onderwatercamera of fotostickers.

We hebben inmiddels al veel leuke vakantiekiekjes ontvangen, waarvan een aantal op de Kids Hyve te bewonderen zijn. Kinderen kunnen tot 5 septembers hun foto insturen (of op de Hyve plaatsen) en zo meedoen aan de wedstrijd. Meer informatie over de wedstrijd vind je op het mediawijsland!

VorigeWaarschuwingspoppen op eerste schooldag
VolgendeGroepsgrootte zal dit schooljaar fors toenemen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter