Geslaagde scholieren krijgen verkeerde brief

35.000 scholieren die geslaagd zijn voor het eindexamen hebben door een fout van het Ministerie van Onderwijs een brief gehad waarin staat dat ze gezakt zijn, aldus De Telegraaf.

In de brief staat: je bent helaas niet geslaagd voor je eindexamen. Ik begrijp dat je hoofd even helemaal niet naar school en leren staat. Toch wil ik je adviseren om volgend schooljaar alsnog te diploma te halen'.

Het ministerie heeft laten weten dat mogelijk niet alle scholen op tijd hebben doorgegeven welke leerlingen geslaagd of uitgeschreven zijn. ,,Daardoor zijn waarschijnlijk enkele brieven bij geslaagden terecht gekomen", aldus een woordvoerder. ,,Natuurlijk betreuren wij de fout."

Nationale Onderwijsgids

VorigeVerplichte registratie incidenten
VolgendeDeventer pakt taalachterstand peuters aan
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter