MediaMasters mijlpaal eerste 850 klassen aangemeld

Meer dan 850 klassen hebben zich al aangemeld voor MediaMasters2011. Dit zijn 18.154 scholieren die gaan bewijzen echte Media Masters te zijn. Tijdens de Week van de Mediawijsheid (21 “ 27 november) kunnen leerlingen vanaf groep 7 in een levensechte media-ervaring laten zien wat ze al kunnen en zo hun officiële MediaMaster halen.

Om mediawijsheid in het onderwijs te integreren en leerlingen vanaf groep 7 te laten ervaren hoe mediawijs ze zijn, worden kinderen vanaf komend schooljaar uitgedaagd. Leerlingen kunnen op school aan de slag. Daarnaast kunnen zij samen met ouders en leerkrachten terecht bij de bibliotheek voor vragen en informatie over mediawijsheid en media-opvoeding. Inmiddels hebben de eerste 125 bibliotheken zich enthousiast gemeld voor deelname.

Scholen en bibliotheken die mee willen doen, kunnen zich nog inschrijven tot eind oktober 2011 via www.mediamasters2011.nl. Hier staat ook meer informatie en is de trailer te bekijken.

VorigeUitnodiging ledenraadpleging
VolgendeUitnodiging Samenspel van ouders en school
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter