Onderzoeksresultaten Social Media in het PO

Thijs van de Reep en Linda Vonhof hebben voor Social Media Wijs een uitgebreid online onderzoek Social Media in het Basisonderwijs gedaan naar het gebruik van social media door leerkrachten en docenten. De enquête voor dit onderzoek werd ingevuld door 190 leerkrachten en de deelnemers werden benaderd via Facebook, Twitter, LinkedIn en e-mail. Een paar conclusies: leerlingen moeten begeleid worden bij het gebruik van social media, driekwart ziet toegevoegde waarde van social media in het PO en leerlingen beginnen vaak rond hun tiende jaar met het gebruik ervan. Op de website staat ook een slideshare presentatie van het onderzoek ter beschikking. (met dank aan André Manssen)

VorigeOok slecht binnenmilieu in nieuwe schoolgebouwen
VolgendeApp OMJS werkvormen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter