Scholen die zich oriënteren op andere schooltijden, in de vorm van het vijf-gelijke-dagenmodel, kunnen in november weer deelnemen aan een masterclass. Leeuwendaal VOS/ABB organiseert deze masterclass in samenwerking met de initiatiefgroep Andere Tijden in onderwijs en opvang. Evenals in voorgaande masterclasses zullen ervaringsdeskundigen aanwezig zijn om het proces dat zij hebben afgelegd bij de invoering van het vijf-gelijke-dagen-model, nader toe te lichten. Dit onder het motto: leren van elkaar. Zo komen op een praktische manier de belangrijkste aandachtspunten aan bod.
Informatie en aanmeldenDe bijeenkomst wordt op dinsdagmiddag 29 november 2011 gehouden van 13.00 tot 16.00 uur in het kantoor van Leeuwendaal VOSABB in Woerden. De kosten voor deelname bedragen 195,00.
Opgeven kan tot een week voor de desbetreffende datum. Geef u zo spoedig mogelijk op, want er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Aanmelden kan via het e-mailadres training@leeuwendaalvosabb.nl, onder vermelding van Masterclass Andere Tijden.
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u terecht bij Jan Littink, tel: 0612 92 85 81 of jan.littink@leeuwendaalvosabb.nl
Andere tijden De initiatiefgroep Andere tijden is een initiatief van Het Kinderopvangfonds, VOS/ABB, MO-groep Kinderopvang, Boink en de PO-Raad. Een aaneengesloten schooldag voor vier- tot twaalfjarigen is van gemeenschappelijk belang. Steeds meer basisscholen en kinderopvangcentra realiseren zich dat. Een gezamenlijke aanpak bevordert de brede ontwikkeling van kinderen en vergemakkelijkt voor ouders de afstemming tussen schooltijden en werk. Het project Andere Tijden wil de samenwerking tussen basisonderwijs en kinderopvang versterken en richt zich daarbij op andere schooltijden.

VorigeTilburg experimenteert met jeugdzorg op middelbare scholen
VolgendeLancering website Week van de Mediawijsheid 2011
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter