Open inschrijvingen voor De Onderwijsdagen 2011 gestart

De open inschrijving voor Dé Onderwijsdagen is gestart. Ben je werkzaam bij een onderwijsinstelling en heb je een idee, project-, onderwijstoepassing of onderzoek op het gebied van ICT-innovatie? Meld je dan aan. Of ken je iemand die past in het bovengenoemde profiel? Maak hem of haar enthousiast voor het aanmelden van een onderwerp! De uiterste inzenddatum voor voorstellen is 28 augustus aanstaande. Daarna bepaalt een online publieke stemming welke voorstellen een plaats in het programma krijgen. Sprekers die geselecteerd zijn krijgen gratis toegang.

Meer informatie en het aanmeldingsformulier kun je vinden op de website van de Dé Onderwijsdagen 2011.

VorigeEDUsummIT over ICT in het onderwijs
VolgendeWinnaars Lenteopdracht bekend
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter