Winnaars Lenteopdracht bekend

Groeit jouw bloem of plant al? Dat was de vraag die leerlingen van verschillende basisscholen elkaar de afgelopen tijd regelmatig stelden. Zij deden namelijk mee aan de bijzondere groepsopdracht uit de Lentespecial, waarmee een mooie prijs was te verdienen. Inmiddels zijn de prijswinnaars van deze Lenteopdracht bekend!

En de winnaars zijn..

De kinderen van groep 1-2 van Basisschool De Brök uit Meers. Zij zaaiden allerlei planten en bloemen in een bak. Vanaf 24 maart hielden ze de groei bij van een siererwt. Een groeigrafiek van hun siererwt en fotos, waaronder de foto hieronder, getuigen hiervan!


Groep 5 van RKBS De Vlieberg uit Den Helder stuurde ons een dvd met heel veel foto's (waaronder bovenstaande foto) en filmpjes en eveneens een groeigrafiek met een begeleidende brief van hun leerkracht. We ontvingen zelfs plastic doosjes met bonenplantjes!

Beide klassen winnen met hun inzending de digitale microscoop!

Ga voor de informatie over de opdracht naar het eerder gepubliceerde bericht op deze site.

VorigeOpen inschrijvingen voor De Onderwijsdagen 2011 gestart
VolgendeSchoolbesturen primair onderwijs professionaliseren zich in hoog tempo
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter