Programma van eisen voor een elo wat en waarom

Een document waarin eisen en wensen zijn vastgelegd: dat is wat een programma van eisen (PvE) is. Maar wat zijn dan 'mijn' eisen en wensen voor bijvoorbeeld een elo? En waarom en voor wie schrijf ik ze op? Zoals met veel dingen is het PvE een gereedschap en niet de oplossing voor alles. Net als met klussen moet je weten wanneer je welke hamer moet gebruiken. In deze blog probeer ik een tipje van de sluier op te lichten of het hoe, wat en wanneer van een PvE. Het opstellen van een PvE is geen simpele klus en ook niet in een middag gedaan. Mijn advies is om een expert in te schakelen. Ik zal dit verderop nader toelichten, maar vrees niet: er blijft voor scholen zelf nog genoeg werk over.

Lees verder Programma van eisen voor een elo: wat en waarom?

VorigePO Raad brengt pijnpunten Passend onderwijs nogmaals onder aandacht politici
VolgendePO Raad en leden spreken bij rondetafel over aansluiting onderwijs en kinderopvang
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter