Inspiratie op doen in de zomervakantie

Kennisnet wil de zomervakantie van docenten, managers en bestuurders uit het primair, voortgezet en beroepsonderwijs een extra dimensie geven en biedt daarom professionals uit het onderwijs in augustus de gelegenheid om deel te nemen aan een inspirerend en innovatief programma: de Summerschool 2011.

De thema's zijn 21st century skills; leren en opleiden voor de wereld van straks' en Ruimte voor ict; architectuur van het (nieuwe) leren'. Bij het thema 21st century skills' wordt voornamelijk antwoord gegeven op de vraag: "Waar moeten we rekening mee houden bij het ontwikkelen van een visie op leren en opleiden in de 21ste eeuw?". Het programma Ruimte voor ict' geeft meer duidelijkheid over het afstemmen van de fysieke ruimte en de ict infrastructuur, zodat zij samen zorgen voor een goed lopend onderwijsproces.

De Summerschool geeft de gelegenheid om bij verschillende toonaangevende en innovatieve bedrijven een kijkje te nemen. Het programma wordt afgesloten bij Kennisnet, in de Verdieping; de Ruimte voor inspiratie (innovatie.kennisnet.nl/de-verdieping). Heeft u interesse? Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op summerschool.kennisnet.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de thema's. Deelname aan een van de 2-daagse programma's is gratis. Met eventuele vragen kunt u contact opnemen via binnendienst@kennisnet.nl of bel0800-3212233.

VorigeSER rapport Tijden van de samenleving PO Raad ziet kansen
VolgendeVerdeling onderhoudstaken Gemeente of Schoolbestuur
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter