Op onderwijstools.kennisnet.nl vind je sinds kort een aantal online workshops. De workshop over mediawijsheid is specifiek bedoeld voor leerkrachten uit het primair onderwijs. Ook kun je een algemene workshop over standaarden volgen. De workshops worden geïllustreerd met handige tips en nuttige voorbeelden.

Workshop standaarden

Om in de toekomst flexibel gebruik te kunnen maken van alle digitale bronnen in het onderwijs zijn standaarden nodig. Behalve standaarden komen in deze online workshop ook begrippen als de educatieve keten en metadatering aan de orde.

Vragenlijst

Als je met een workshop start, begin je met het doornemen van de vragenlijst. Dit is nodig om je beginniveau over het onderwerp te bepalen.

Binnenkort nieuwe tools

De website onderwijstools.kennisnet.nl biedt toegang tot alle instrumenten, tools en workshops, waarmee je direct aan de slag kunt. Onderwijstools helpen scholen om beter gebruik te maken van ict. Binnenkort kun je meer nieuwe tools op deze site verwachten.

Ga direct naar de online workshops over:

- mediawijsheid. Zie ook de speciale pagina over mediawijsheid

- standaarden

VorigePlanning Maar hoe
VolgendeExperiment onderwijstijden deze zomer van start
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter