Eindexamens voorbereiden met gratis app

Op 16 mei beginnen de centraal schriftelijke eindexamens. Ruim 205.000 examenkandidaten zijn begonnen met blokken voor hun examens. Zij kunnen zich gedegen voorbereiden met de gratis ExamenApp van Eindexamens.NU, met 51.000 officile examenvragen.

De ExamenApp bevat een database met ruim 51.000 officile examenvragen voor in totaal 81 examenvakken op alle schoolniveaus. Niet alleen gangbare vakken als Nederlands, Engels, Biologie of Scheikunde, maar ook vakken waar slechts weinig examenkandidaten aan deelnemen, zoals Spaans en Filosofie, kunnen met de ExamenApp geoefend worden. In totaal kunnen meer dan 1.400 verschillende examens gemaakt worden.

De examenkandidaat krijgt met de ExamenApp direct inzicht in de resultaten van het harde werken. Met behulp van de officile methode van het College voor Examens wordt een exacte berekening van het cijfer gemaakt. Deze berekening wordt ook toegepast op oudere examenvragen.

De ExamenApp is een applicatie, die zonder problemen te gebruiken is op verschillende platformen, zoals Windows, Apple en Linux. De ExamenApp kan nu gratis gedownload en gebruikt worden via www.eindexamens.nu of www.examenapp.nl.

Nationale Onderwijsgids

VorigeGrondslag bezuinigingen onder druk
VolgendePlanning Maar hoe
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter