Uitdaging voor álle leraren-in-opleiding

De jaarlijkse OnderwijsTopTalentPrijs is deze week weer van start gegaan. Alle lerarenopleidingen hebben de informatiefolder ontvangen met een uitnodiging om mee te doen. Elk opleidingsinstituut mag één student(e) afvaardigen binnen de categorie "aankomende leraren in het basisonderwijs" of de categorie "aankomende leraren in het voortgezet onderwijs". In beide categorieën bestaat de prijs uit een prachtige bronzen trofee en een geldbedrag van 1.000,-. De OnderwijsTopTalentPrijs wordt uitgereikt in de Nationale Onderwijsweek (1-7 oktober 2011) door de minister van OCW.
Op de lerarenopleidingen in Nederland barst het van het talent. Dat blijkt ieder jaar weer bij het uitreiken van de diploma's, als duizenden enthousiaste jonge docenten de opleiding verlaten en in het onderwijs gaan werken. Met de OnderwijsTopTalentprijs hebben lerarenopleidingen elk jaar de mogelijkheid om deze studenten voor het voetlicht te halen. De prijs laat zien dat een lerarenopleiding een waardevolle opleiding is. En wie leraar wil worden, kiest voor een verantwoordelijk, uitdagend en veelzijdig beroep.
Opleidingen kunnen tot 1 juli 2011 per categorie één student aanmelden via de antwoordkaart in de folder of de speciale website: www.onderwijstoptalentprijs.nl
Studenten kunnen ook zichzelf aanmelden. De opleiding beslist over de kandidatuur.
De organisatie is in handen van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP) i.s.m. het ministerie van OCW, AOb en de Giralis Groep.

VorigeBNers in de zorg een leven lang benauwd
VolgendeRuim 3 miljoen euro voor promotie techniek op vmbo scholen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter