Win met uw innovatieve les een Document Camera

De wedstrijd ThinkIdee wordt dit jaar voor de 4e keer gehouden. Docenten mogen nog tot 18 april hun innovatieve, verrassende en inspirerende lesideeën indienen. De docent met de meest originele, inspirerende en verrassende les, ontvangt een SMART Document Camera.

De wedstrijd wordt georganiseerd door Oracle en Vives. In tegenstelling tot de afgelopen jaren, hoeven de lesideeën niet meer uitgevoerd te worden binnen de projectomgeving van ThinkQuest projects. Voor welke les u het idee indient is niet van belang: taal, rekenen, aardrijkskunde, alles is goed, zolang het idee maar een toegevoegde waarde heeft voor het onderwijs! Mail uw lesidee naar Kristel de Witte op kristel.de.witte@oracle.com.

VorigeBoekverslag of boektrailer
VolgendeHet Onderwijs Cafe De kloof tussen basisschool en brugklas
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter