PO-Raad, VO-raad en AVS nodigen politici, beleidsmakers, journalisten, leerlingen, ouders, docenten, schoolleiders, schoolbestuurders en geïnteresseerden van harte uit om deze middag onze gast te zijn en over dit thema met elkaar in debat te gaan.
datum: Woensdag 27 april 2011tijd: 16.30 18.00 uur (ontvangst vanaf 16.00 uur)locatie: Studio Dudok, Hofweg 1a Den Haag
Meer informatie/aanmelden

Overgang po naar voDe overgang van primair naar voortgezet onderwijs is een flinke sprong voor de meeste leerlingen. Ze moeten wennen aan de andere omgeving, andere manier van werken, andere vakken en andere klasgenoten. Vervolgens gaan ook de hormonen een rol spelen. Hoe kan de basisschool de leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op deze overstap? Hoe zorgen de leraren in groep 8 dat de leerlingen voldoende bagage hebben en houden? Hoe moeten de docenten de leerlingen in de brugklas ontvangen? Wat weten we van de cultuurverschillen? En wat is de rol van de ouders?

VorigeWin met uw innovatieve les een Document Camera
VolgendeKenniscentrum huisvesting broodnodig
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter