Nieuwe online vraagbaak Mediaopvoeding.nl

Op 14 april jl. is de website mediaopvoeding.nl gelanceerd. De site wil de nationale vraagbaak voor ouders en professionals zijn op het gebied van media en mediagebruik door kinderen. De maatschappelijke impact van media wordt steeds groter.

Voor kinderen is meedoen steeds belangrijker als het gaat om media kunnen vinden, begrijpen en maken. Jeugd pakt nieuwe media-ontwikkelingen snel op. Ouders en scholen kunnen een cruciale rol spelen in het mediabewustwordingsproces van jongeren. De website mediaopvoeding.nl wil daar sterk aan bijdragen. Meer informatie over dit onderwerp is ook te vinden op de website mediawijsheid.

Zie ook: mediawijzer.net

VorigeBeleef de lente
VolgendeColumn Leerlingen nemen mediawijsheid heel serieus nu de leerkrachten nog
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter