De landelijkemanifestatie op 9 februari vindt plaats in het NBC te Nieuwegein. De PO-Raad roept schoolbestuurders op de reiskosten te betalen voor de medewerkers. Dat kan door het vergoeden van het treinkaartje, maar wellicht is het handiger en voordeliger bussen in te zetten.
Wij hebben van twee busorganisaties een kortingsaanbod gekregen, welke wij graag aan u doorgeven. De PO-Raad kan geen garanties bieden op het aanbod en het is aan u of u contact met hen opneemt natuurlijk.
1) Connexxion.
Connexxion biedt een korting van 10% op de commerciële prijs. Aanvragen kunt u indienen bij Customer Contact Center: tours@connexxion.nl / 088-3394949
2) Gebo Tours
Gebo Tours opereert met name in en vanuit Oost-Nederland en biedt aan: indien uw gezelschap gecombineerd kan worden met een gezelschap op dezelfde route, wordt dit met u afgestemd en het voordeel aan u teruggegeven (hoogste busprijs gedeeld door aantal groepen). Mail uw offerteaanvraag naar info@gebo.nl o.v.v. vertrekplaats, aantal personen, contactpersoon, adres- en contactgegevens.

VorigeRegionale bijeenkomsten over acties en bezuinigingen
VolgendeGroot succes flashmob
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter