Resultaten gebruikersonderzoek DVI dragen bij aan verbetering

Om Diploma Veilig Internet (DVI) nog beter te laten aansluiten op de wensen van de gebruiker, is eind vorig jaar een gebruikersonderzoek uitgevoerd. Met behulp van de uitkomsten van dit onderzoek wordt nu hard gewerkt aan het verbeteren van DVI. De onlangs verschenen digitale versie van de eindtoets sluit goed aan bij het karakter van DVI en is een uitdagende afsluiting voor de leerlingen. De komende tijd brengt het team van DVI nog meer verbeteringen aan. De inhoud van het lespakket krijgt een update en er wordt ook gekeken hoe meer lesstof en opdrachten online aangeboden kunnen worden.

Diploma aanbieden

Een aantal mensen gaf in het gebruikersonderzoek aan dat zij de leerlingen die zijn geslaagd voor de eindtoets graag een leuk diploma willen aanbieden, maar dat hier vaak geen budget voor is.

Bekijk het Diploma Veilig Internet (pdf)

Aangezien het diploma alleen digitaal beschikbaar is, hebben we een aantal tips om het diploma op een leuke en betaalbare manier uit te delen:


• Ga met het bestand naar een copyshop en laat ze daar op wat steviger papier afdrukken;

• Koop bij de boekhandel wat steviger en/of gekleurd papier en print ze daar op af;

• Vraag in uw omgeving of iemand de diploma's kan uitprinten. Wellicht is er een ouder of collega die dit op een voordelige manier kan doen.


Succes en houd de website goed in de gaten voor de updates van het lespakket!

VorigePimp my schedule
VolgendeDocenten enthousiast over cultuurwebsite
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter