Minister Van Bijsterveldt en bijna alle fractieleiders uit de Tweede Kamer hebben toegezegd om vanmiddag naar de onderwijsmanifestatie in Nieuwegein te komen. Op de manifestatie protesteren de sectororganisaties, de vakbonden en de ouderorganisaties tegen de bezuinigingen van 300 miljoen op Passend onderwijs.
De organisaties vinden hetfijn dat de minister naar het geluid uit het onderwijsveld wil komen luisteren. Daarnaast verwachten we de fractieleiders Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66), André Rouvoet (ChristenUnie), Jolande Sap (Groen Links) en Emiel Roemer (SP). De regeringspartij VVD wordt vertegenwoordigd door onderwijswoordvoerder Ton Elias.
Aandacht van de mediaZowel radio, televisie als de schrijvende pers zullen verslag doen vande manifestatie. Hart van Nederland (SBS6) en verschillende regionale omroepen volgen mensen die naar de manifestatie in Nieuwegein komen. RTL Nieuws (RTL7) wil tijdens de manifestatie rechtstreeks uitzendenen ook andere landelijke media zijn goed vertegenwoordigd.
Wij geven hiermee een duidelijk signaal af over onze zorgen over de kwaliteit van het onderwijs.

VorigeSluiting zeer zwakke scholen is uiterste noodmaatregel
VolgendeApp noot muis mediagebruik peuters en kleuters
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter