Teleblik bevat meer dan 12.500 uur aan videomateriaal, verdeeld over tienduizenden programma's. Soms is het lastig om in zo'n grote audiovisuele beeldbank te vinden wat je zoekt. Daarom heeft Teleblik de zoekfunctie verbeterd. Het is nu mogelijk om de zoekresultaten te filteren op niveau (po, vo of mbo) en op vakgebied. Ook zie je meteen hoe elk filmpje gewaardeerd is door andere gebruikers.

Het niveau, het vakgebied en de waardering van een filmpje worden bepaald door alle Teleblikgebruikers: na het bekijken van een filmpje kan iedereen zijn mening geven. Zo vinden alle Teleblikgebruikers een stuk eenvoudiger en sneller de uitzending die zij zoeken.

Beoordeel mee!

Jij kunt bijdragen aan het verbeteren van Teleblik door filmpjes te classificeren en te beoordelen. Jouw mening helpt anderen om te vinden wat ze zoeken. Andersom helpt de mening van anderen jou met een beter zoekresultaat in minder tijd. Dus doe mee!