Sinds enige tijd biedt Marsh in samenwerking met de PO-Raad op de website www.scholenverzekerd.nlde mogelijkheid aan leden om verzekeringen op een efficiënte en goede manier onder te brengen. Aangezien 1 april voor veel verzekeringen bij uw huidige aanbieder de uiterste opzegdatum is, brengen wij u graag de collectiviteitsvoordelen voor PO-Raadleden extra onder de aandacht.
Marsh biedt verzekeringen voor het risico van aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en ongevallen. Schoolbesturen hebben te maken met een aantal risico's die direct of indirect de continuïteit van de school en de rechtspersoon kunnen bedreigen. Voorbeelden hiervan zijn aansprakelijkheid en kosten van ongevallen van zowel leerlingen, leerkrachten, bestuurders als vrijwilligers. Anderzijds heeft het bestuur te maken met gevaren waaraan de eigendommen blootstaan, zoals de huisvestinginventaris en financiële middelen.
Scholenverzekerd.nl Alle collectiviteitsvoordelen

VorigeTeleblik heeft zoekfunctie verbeterd
VolgendePO Raad gaat door met acties tegen bezuinigingen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter