Woensdag 16 februari, 09.45 uur, wordt namens alle ondersteunende organisaties de petitie tegen de bezuinigingen op Passend onderwijs aangeboden aan de Tweede Kamer. Bijna 145.000 ouders, leerkrachten, leerlingen, grootouders, schoolleiders, onderwijsondersteuners, bestuurders en andere bezorgde burgers hebben de petitie ondertekend. Woensdag 16 februari vergadert om 10.00 uur de Tweede Kamer met minister Van Bijsterveldt over haar beleidsbrief Passend onderwijs en de daarin aangekondigde bezuiniging van 300 miljoen. Niemand kan nog om deze petitie heen. 145.000 handtekeningen, en ook nog eens 11.000 deelnemers aan de landelijke manifestatie afgelopen woensdag. Zowel de minister als de Tweede Kamerleden moeten rekening houden met zon breed gedragen protest tegen het voorgenomen beleid. Aldus de organisatoren.
De ouder- en onderwijs(vak)organisaties (werkgevers en werknemers) doen met het aanbieden van de petitie nogmaals een beroep op de Nederlandse volksvertegenwoordigers deze bezuiniging niet door te zetten en tijdens het Algemeen Overleg op woensdag van zich te laten horen.
Lees het volledige persbericht

Reacties uit het veld en van politici op bezuinigingen:

VorigeRekenen is goed analyseren is beter
VolgendeStel hier je vragen over internetgebruik jongeren
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter