Politieke partijen in Amsterdam organiseren op maandag 28 februari om 17.00 uur een manifestatie tegen de bezuiniging op Passend onderwijs. De PO-Raad en ander onderwijsorganisaties steunen dit protest. De manifestatie vindt plaats op het Beursplein in Amsterdam.
De fracties van PvdA, GroenLinks, SP en D66 in Amsterdan maken zichernstige zorgen over de bezuiniging van dit kabinet op Passend onderwijs. Samen met schoolbesturen, ouders, vakbonden, leraren en ouderorganisaties protesteren ze tegen deze bezuiniging. De bezuinigingen hebben niet alleen consequenties voor de leerlingen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Alle andere leerlingen en hun ouders zullen ook merken dat leraren minder tijd en aandacht te verdelen hebben in de klas. Deze bezuiniging raakt het hele onderwijs.
Bent u ook bezorgd over het onderwijs in Nederland, kom dan maandag 28 februari om 17.00 uur naar het Beursplein in Amsterdam.
Download de flyer
Dossier Passend onderwijs

VorigeToetsen in het belang van de leerling en de scholen
VolgendeVersterk de onderzoeks en ontwikkelfunctie op scholen SLOA
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter