Voor de tiende keer vindt dit jaar de driedaagse conferentie in Lunteren plaats, waar opbrengstgericht werken en taal- en rekenverbetertrajecten centraal staan. De eerste twee dagen, maandag 21 en dinsdag 22 maart, is voor bestuurders in het primair onderwijs een speciaal programma samengesteld.
Maandag zijn er diverse workshops en sessies die ook voor bestuurders uitermate interessant zijn. Bijvoorbeeld: over de zorgroute, maar dan anders; opbrengstgericht werken voor besturen, sterke of zwakke school, et cetera.
Dinsdag 22 maart vindt, na wederom diverse ook voor bestuurders interessante workshops, een onderwijsdebat plaats. Hier komt de vraag aan bod op welke wijze bestuurders hun verantwoordelijkheid als onderwijskundig manager kunnen vormgeven, zodat het een duurzaam effect heeft op het versterken van de onderwijskwaliteit in de scholen.
Voor dit debat zijn Kete Kervezee (voorzitter PO-Raad), René Bagchus (directeur primair onderwijs OCW) Mirko Noordegraaf (hoogleraar van de Universiteit van Utrecht) Dick de Wolff (bestuursvoorzitter van de faculteit Opleidingen van de Hogeschool Utrecht) en Dolf van Veen (hoogleraar en voorzitter van het Platform Jeugd) uitgenodigd.
De brochure van de conferentie kunt u HIER downloaden. Voor meer informatie over het programma en aanmelding kunt u kijken op deelnameregistratie.nl. De kosten voor deelname bedragen 150,- per persoon per dag.

VorigeInterpretatie van cijfers
VolgendeRK basisschool minst vaak een zwakke school
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter