Econoom Frank Kalshoven schreef op 12 februari een column in de Volkskrant, waarin hij reageert op een open brief in dezelfde krant, waarin de auteurs, bestuurders uit het Primair Onderwijs, aantoonden dat het huidige kabinet wel degelijk bezuinigt op het onderwijs en dat hierdoor de kwaliteit onder grote druk komt te staan. Naar aanleiding van de column hebben wij Frank Kalshoven uitgenodigd voor een gesprek, samen met een aantal onderwijsbestuurders. Ook hebben wij een reactie op onze website geplaatst. In een tweede column over dit onderwerp geeft Kalshoven aan uit te zien naar het gesprek.
De auteurs van de eerste ingezonden brief, de onderwijsbestuurders die door de bezuinigingen in zwaar weer terecht komen, hebben ook gereageerd op de column van Kalshoven. Zij kiezen er voor dit niet via de krant te doen, maar rechtstreeks aan de leden van de Eerste en Tweede Kamer. Bijgaand hun brief.

VorigeLedenraadpleging over toetsing in het primair onderwijs
VolgendeConferentie Tien jaar leren in Lunteren met speciaal programma voor bestuurders
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter