Schrijf je in voor de conferentie Vlootschouw Opbrengsten van ICT in het onderwijs

Op 21 april 2011 organiseert Kennisnet een bijzondere conferentie in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht; 'de Vlootschouw, Opbrengsten van ICT'. Kennisnet stimuleert onderzoek naar rendement van ict in het onderwijs en werkt daarbij samen met een breed netwerk van onderzoekers.

De meest actuele inzichten

De onderzoekers die in het afgelopen jaar betrokken waren bij de uitvoering van onderzoek presenteren de meest actuele inzichten over wat wel en wat niet werkt met ict in het onderwijs. Wij nodigen je van harte uit om bij deze bijzondere dag aanwezig te zijn.

Meer informatie

Bekijk het programma en meld je nu kosteloos aan via http://onderzoek.kennisnet.nl/conferenties

VorigeGratis lesmateriaal op Piekie.com
VolgendeZandzakken op het Binnenhof
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter