Gratis lesmateriaal op Piekie.com

Piekie.com is de website van Lieke Gijzel. Zij heeft als groepsleerkracht gewerkt in alle groepen van de basisschool en ook enkele jaren in het Speciaal Basisonderwijs. De door haar gemaakte lesmaterialen deelt ze op haar site met leerkrachten van basisscholen, ouders en andere belangstellenden.

Digitale prentenboeken

Het lesmateriaal is gerangschikt onder diverse thema's of te vinden bij de specifieke vakgebieden. Digitale prentenboeken en de daarbij behorende materialen zijn te vinden bij het onderdeel 'Boeken'. Om materialen te kunnen downloaden, dien je je bij 'Mijn Piekie' gratis en eenmalig te registreren. Daarna kun je onbeperkt inloggen en de digitale prentenboeken, werkbladen en andere lesmaterialen downloaden.

Meer informatie vind je op de website

VorigeAandacht voor Speciaal Onderwijs op IPON2011
VolgendeSchrijf je in voor de conferentie Vlootschouw Opbrengsten van ICT in het onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter