Aandacht voor Speciaal Onderwijs op IPON2011

Op 13 en 14 april wordt de 4e IPON (Innovatie Platform Onderwijs Nederland) gehouden met als thema Onderwijs in de 21e eeuw: visie, trends en innovaties. Keynote speakers Tim Rylands Sarah Neild openen deze IPON met de presentatie: ICT to inpsire: raising levels of creativity of all ages en abilities.

Op de beursvloer kunt u zich informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ict. Daarnaast wordt een sectorbreed expositieprogramma en themapleinen geboden.

Workshops, lezingen en seminars

In tien verschillende theaters vinden in totaal meer dan honderd workshops, lezingen en seminars plaats. Inschrijven voor de IPON Awards, die inmiddels een bijzondere plek verworden hebben, is nog mogelijk. Nieuw dit jaar is de Conferentie Gewoon Speciaal ICT voor het Speciaal Onderwijs. Een aanrader is de Teachmeet een bijzonder inspirerend evenement.

Gewoon Speciaal Onderwijs

Een speciale conferentie waar professionals uit het onderwijs kunnen leren van experts uit het veld en kunnen zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van ict en passend onderwijs. De Gewoon Speciaal ICT conferentie is een initiatief van Kennisnet, ICTE en Vives en vindt plaats op woensdag 13 april tijdens IPON2011 in hal 9 van Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie over IPON2011

VorigeAanbod natuur en milieueducatie ontsloten op basisscholen
VolgendeGratis lesmateriaal op Piekie.com
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter