De PO-Raad organiseert op 3, 8 en 15 maart regionale bijeenkomsten voor schoolbesturen naar aanleiding van de dreigende bezuinigingen op Passend onderwijs. Tijdens deze bijeenkomsten verstrekken we u informatie over de cao-afspraken omtrent ontslag en is er ruimte voor dialoog: wat kunnen schoolbesturen van elkaar leren en wat kan de PO-Raad betekenen in de ondersteuning van de schoolbesturen?
De regiobijeenkomsten worden gehouden op:
- Donderdag 3 maart as. bij Mytylschool Gabriël in Den Bosch,
- Dinsdag 8 maart te bij PO-Raad in Utrecht (let op: locatie is gewijzigd)en
- Dinsdag 15 maart bij Hengeveld College in Zwolle.
De bijeenkomsten starten om 18.00 uur. U kunt u aanmelden via dit formulier.
De PO-Raad is daarnaast bezig om een totaal beeld te krijgen van de consequenties van de bezuinigingen op Passend onderwijs. We vragen daarom uw medewerking aan een kort onderzoek.Wilt u op deze vragenlijst aangeven hoeveel formatieplaatsen als gevolg van deze bezuiniging binnen uw organisatie verloren gaan.

VorigeConferenties Aan de slag met cognitief talent
VolgendeStijging werkgevers en werknemerslasten door stijging pensioenpremies
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter