Op donderdag 21 april 2011 en donderdag 28 april 2011 (van 9.30 tot 16.45 uur) vinden alweer de vijfde en zesde kennisconferentie Aan de slag met cognitief talent plaats. De conferenties zijn bedoeld voor besturen en scholen die een projectaanvraag hebben ingediend in het kader van de subsidieregeling excellentie. Deelname aan de conferentie is kosteloos. Omdat het aantal deelnemers beperkt is, raden wij aan snel te reageren.
Tijdens de conferentie wordt een lezing gegeven door dr. Lianne Hoogeveen, hoofd van het Centrum voor Begaafdheidsonderzoek verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen, over excelleren vanaf de basis, waarbij ze in gaat op aangeboren capaciteiten, persoons- en omgevingsfactoren. In drie workshoprondes met veel nieuwe workshops kunt u zich laten inspireren over onderwerpen als signalering, verrijking en onderpresteren. Daarnaast kunt u ook dit keer een bezoek brengen aan de informatiemarkt.
Vijfde kennisconferentie 'Aan de slag met cognitief talent'21 april 2011, van 9.30 uur tot 16.45 uur Regardz Planetarium in AmsterdamDownload het programmaAanmelden
Zesde kennisconferentie 'Aan de slag met cognitief talent'28 april 2011, van 9.30 tot 16.45 uur Hotel en Congrescentrum De Reehorst in Ede Download het programmaAanmelden l

In opdracht van het ministerie van OCW organiseren EDventure (vereniging onderwijsadviesbureaus), SLO en de PO-Raad in het kader van de subsidieregeling Excellentie gedurende drie schooljaren jaarlijks drie kennisconferenties om vooral ook scholen die vanuit de regeling Excellentie geen subsidie hebben ontvangen, tegemoet te komen.