Nomineer de Leraar van het Jaar 2011

Ook dit jaar organiseert de Stichting Beroepskwaliteit Leraren (SBL) de verkiezing Leraar van het Jaar, zo meldt de VO-raad, de brancheorganisatie voor het voortgezet onderwijs.

De jury is weer op zoek naar kanjers uit het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Tot 30 april kunnen collega's, schoolleiders, leerlingen en ouders die bijzondere en inspirerende leraar aanmelden.

De drie winnaars zijn een jaar lang ambassadeur voor hun onderwijssector en staan symbool voor alle leraren in Nederland. SBL organiseert de verkiezing Leraar van het Jaar om de kwaliteiten van leraren zichtbaar te maken en het beroep positief onder de aandacht brengen. De winnaars zullen op zaterdag 1 oktober 2011 bekend worden gemaakt.

Klik hier om een leraar aan te melden.

Nationale Onderwijsgids

VorigeAnswer Garden een andere manier van stemmen
VolgendeSpreekbeurtenkoffer voor basisscholen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter