ROC Zeeland heeft tekort aan stageplaatsen

Het Regionaal Opleidingen Centrum Zeeland neemt dit jaar geen nieuwe leerlingen aan voor de opleidingen sociaal cultureel werker en sociaal maatschappelijk dienstverlener. Het lukt niet om genoeg stageplaatsen te vinden voor de leerlingen.

Voor de leerlingen die de opleidingen nu volgen zijn nog wel genoeg stageplaatsen. Het ROC wijt de problemen aan de bezuiningen bij veel culturele instellingen.

De opleidingen sociaal cultureel werker en sociaal maatschappelijk dienstverlener hebben per jaar ongeveer 10 nieuwe aanmeldingen. Het ROC bekijkt over een jaar of er weer ingeschreven kan worden. De opleidingen zijn nog wel in deeltijd te volgen.

Nationale Onderwijsgids


VorigeTot twee maanden cel voor rellende studenten
VolgendeDe Kennisnet proeftuin staat in bloei op de NOT2011
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter