De Kennisnet proeftuin staat in bloei op de NOT2011

Tijdens de NOT staat talentontwikkeling centraal bij Kennisnet. Het idee is dan ook gebaseerd op groei waarvan de boom op de stand een metafoor is. Persoonlijke groei van onderwijsprofessionals, de groei van het onderwijs en groei van de talenten van alle lerende. Tijdens de NOT willen wij laten zien op welke manier ict hieraan kan bijdragen. Leraren en leerlingen zullen u de laatste ontwikkelingen laten zien op het gebied van ict in het onderwijs.

De Kennisnet-stand vindt u in hal 9. Voor de laatste NOT nieuwtjes en impressies kunt u onze speciale website NOT2011 bezoeken.
Wij wensen u allen een goede en inspirerende beurs toe.

VorigeROC Zeeland heeft tekort aan stageplaatsen
VolgendeLeerlingen willen graag meer sport op school
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter