De meest bekeken Kennisnet YouTube videos van 2011

Het is december en de tijd van jaaroverzichten is aangebroken. Ook de webredactie van Kennisnet heeft besloten om hier en daar een terugblik op te bieden. Wat waren bijvoorbeeld de meest bekeken YouTube-videos van Kennisnet in 2011? De uitkomst is verrassend!

Meest bekeken Kennisnet YouTube-video’s van 2011

De officiële lancering van Kenny.nl

Op Dierendag kwamen een kleuterklassen bijeen in Avifauna om Kenny vragen te stellen en samen de nieuwe Kennisnetwebsite voor groep 1, 2 en 3 te lanceren.

Paul van Loon geeft schrijftips

Paul van Loon biedt een kijkje in de keuken en geeft schrijftips voor jonge schrijvers. Dit filmpje is gemaakt naar aanleiding van de Kinderboekenweek en was te zien op het Kinderboekeneiland van Kids.kennisnet.nl.

Kennisnet Federatie

Informatie video waarin de Kennisnet Federatie wordt uitgelegd ten behoeve van scholen.

Vier in Balans Monitor 2011

Het gebruik van ict in het onderwijs in het primair-, voortgezet-, en middelbaar beroepsonderwijs is de afgelopen jaren vanzelfsprekend geworden. Dat laat de Vier in Balans Monitor 2011 van Kennisnet naar de stand van ict-gebruik in het onderwijs zien.

Digicode activeren

Een instructievideo over hoe je een digicode kunt activeren.

De hoogst beoordeelde YouTube-video was overigens de geanimeerde videoboodschap van Minister van Bijsterveldt aan Kennisnet naar aanleiding van haar 10-jarig bestaan! Bekijk meer videos op Youtube.com/kennisnet.

VorigeAlmeerse basisschool De Droomspiegel wint hoofdprijs in First Lego League Flevoland
VolgendeHet Kwadrant in Bergen op Zoom wint Schoolkantine Award 2011
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter