Hogeschool tekent samenwerkingsverband met technasia

Woensdag tekenen Jan Steenmeijer, instituutsdirecteur Techniek van NHL Hogeschool te Leeuwarden, en Judith Lechner van de Stichting Expertisecentrum Technasium een samenwerkingsovereenkomst. Met deze samenwerking willen beide partijen het technasiumonderwijs en de technische hbo-opleidingen beter op elkaar laten aansluiten.

De officile samenwerking begint morgen met een netwerkmiddag voor docenten en directies van verschillende Noordelijke technasiascholen op Piter Jelles Aldln in Leeuwarden. Donderdag vindt er een kick off plaats van een landelijke prijsvraag voor technasialeerlingen op NHL Hogeschool.

In het kader van het thema ouderen en langer thuis wonen' krijgen scholieren van technasia de opdracht om een innovatieve gadget te bedenken die bijdraagt aan langer thuis wonen.

Het doel van de samenwerking tussen NHL Hogeschool en de Noordelijke technasia is het contact versterken tussen de toekomstige studenten en de hogeschool en zo de instroom vergroten voor de bta-technische opleidingen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeSocialmediaprotocol van CNV Onderwijs
VolgendeCoachs eye
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter