Leerlingen betrekken bij ict op school voorbeelden gezocht

Ze pingen op hun Blackberry's en zijn actief op Hyves of Facebook. Ze vinden in een handomdraai een filmpje op YouTube waarmee ze Engels leren. Ze vinden 'op de tast' het juiste knopje of kabeltje. Voor veel kinderen hebben sociale media en technologie aanzienlijk minder geheimen dan voor de leraren en andere medewerkers van hun school. Kun je gebruik maken van die expertise?

Voor een nieuwe publicatie is Kennisnet op zoek naar goede voorbeelden van projecten waarbij scholen gebruik maken van de kennis van of interesse in technologie. Ieder project zal beschreven worden aan de hand van een interview met een betrokken medewerker en een leerling. Is jouw school bezig met een dergelijk project of ken je goede voorbeelden op een school, stuur ons dan per e-mail een beknopte beschrijving van het project en de gegevens van een contactpersoon.

Mail naar Erno Mijland, of Petra Balk.

Vorigemediawijs sprookje
VolgendeDe Jager geeft gastles over crisis
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter